Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Engels

Oefeningen op de Present Perfect Continuous vs de Present Perfect!

Kourosch gaat van start met enkele oefeneningen op het verschil tussen de present perfect en present perfect continuous! (tweede graad)Welkom bij WeZooz Academy

Om de lesvideo’s te bekijken moet je eerst aanmelden. WeZooz is mede dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs tot het einde van het schooljaar gratis toegankelijk.

Krijg gratis toegang via Office 365 en Smartschool of meld je aan met je bestaande account.

Aanmelden

Oefeningen op de Present Perfect Continuous vs de Present Perfect!Oefeningen op de present perfect continuous vs de present perfect.

 

Over wat gaat deze video ivm de present perfect continuous en present perfect?

In deze video ontdek je via oefeningen het belangrijke maar subtiele verschil tussen de present perfect continuous en de present perfect!

 

Waarin schuilt het grootste verschil tussen de present perfect continuous en present perfect?

Wat is het belangrijkste verschil tussen de present perfect continuous en de present perfect? Bij de continuousvorm ligt de nadruk meer op de duur! Aan de hand van enkele oefeningen wordt het verschil al snel duidelijk!

 

Zijn er nog video's over deze werkwoordstijden?

In deze video maakt Kourosch samen met jou enkele oefeningen op het verschil tussen de present perfect continuous en present perfect! Check zeker ook deze video over het gebruik van de present perfect!


vormen oefeningen bepalen tijden engels grammatica werkwoorden werkwoord continuous present perfect grammar english werkwoordtijden


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!