Frans 1ste graad A

Maak kennis met Catherine, Dries en Erik, dé experts Frans van WeZooz Academy. Leer samen met hen meer over het l'adverbe, l'adjectif, het pronom personnel EN en Y én de vele werkwoordstijden die het Frans rijk is. Met WeZooz Academy wordt het Frans si simple comme bonjour!

Frans leren

Je zit nu in de eerste graad van het middelbaar. Nu begint het allemaal echt. De Franse lessen in de lagere school waren nog chill. Maar nu je in het middelbaar zit, wordt Frans….écht Frans. Grammatica, Franse werkwoorden, adjectifs, adverbes, prépositions, …Wat is dat allemaal? Ben je nog niet helemaal mee met de lessen Frans op school? Geen nood, bij WeZoozAcademy kan je Frans leren op je eigen tempo.

 

Snelcursus Frans

Niet goed opgelet tijdens de les over de Franse werkwoorden? Was je ziek wanneer les pronoms en les substantifs behandeld werden in de klas? Met onze online lestrajecten en coole online lesvideo’s heb je je achterstand snel weer ingehaald. Je kiest zelf welke hoofdstukken je wil bijschaven. En ook voor een volledige snelcursus Frans kan je terecht bij onze leerkrachten Erik en Catherine, of Eric et Cathérine!

 

Frans: grammatica

Op onze website vind je de volledige Franse grammatica (grammaire), netjes opgedeeld per hoofdstuk. En we beginnen gewoon van bij het begin. OK, we gaan ervan uit dat je weet dat “grammaire” niet “grootmoeder” betekent, maar voor de rest starten we bij de basis. Simpel en snel leggen Erik en Catherine je de belangrijkste Franse grammaticaregels en uitzonderingen uit. Je zal zien, Frans leren was nog nooit zo leuk en gemakkelijk.

 

Franse werkwoorden

Wat vind je het lastigste van de Franse lessen? De Franse werkwoorden? Dan ben je niet alleen. Franse werkwoorden kom je tegen in heel veel verschillende tijdsvormen. L’indicatif présent, le passé composé, l’indicatif imparfait, le futur proche, le conditionnel présent,… Om er een punthoofd van te krijgen! En alsof dat nog niet genoeg is, moet je ook nog eens alle vervoegingen kennen, ook van de uitzonderlijke gevallen zoals de werkwoord être en avoir. Wij zetten het voor jou allemaal op een rijtje, duidelijk en eenvoudig uitgelegd door onze coole leerkrachten.

 

Frans oefenen online

Je zal misschien denken: “Hoe kan je Frans nu online leren? Je moet een andere taal toch vooral spreken om het echt te leren.” Daar zijn we het bij WeZoozAcademy voor een stuk mee eens. We zijn er echter ook van overtuigd dat ons online lesmateriaal je zal helpen bij het gebruik van de juiste werkwoordsvervoegingen, het correcte lidwoord (article defini/indéfini), het juiste voorzetsel (préposition) en nog veel meer.

 

Een goed rapport zonder veel moeite

Met de lessen Frans van WeZooz Academy ben je snel de primus van de klas en zullen je punten voor Frans week na week stijgen. Het enige wat je hoeft te doen is onze online lestrajecten volgen en klaar is kees, of in dit geval “klaar is Frans”!

 

Populaire lestrajecten Frans