Frans

Welke plaats kent het lijdend voorwerp of COD in de zin? Catherine helpt je op weg...

Catherine legt je uit wat de vorm en plaats van het lijdend voorwerp in het Frans is. (1ste graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Welke plaats kent het lijdend voorwerp of COD in de zin? Catherine helpt je op weg...De plaats van het lijdend voorwerp of COD in het Frans.

Over wat gaat deze video ivm het lijdend voorwerp of de COD in het Frans?

In deze video kom je te weten wat de vorm en plaats is van het lijdend voorwerp of COD in het Frans. Hoe vorm je een lijdend voorwerp? En welke plaats neemt het lijdend voorwerp in in de zin?

Wat is de vorm en plaats van het lijdend voorwerp of COD in het Frans?

Het lijdend voorwerp kan verschillende vormen aannemen. Maar het lijdend voorwerp kan ook een verschillende plaats aannemen in de zin. Bij enkel een vervoegd werkwoord, neemt de COD de plaats in voor het vervoegd werkwoord. Is er een infinitief in de zin? Dan plaats je de COD voor de infinitief!

Zijn er nog andere video's over het lijdend voorwerp of COD in het Frans?

In deze video leer je over de vorm en plaats van het lijdend voorwerp in de zin. Check zeker ook deze video waarin Catherine je uitlegt hoe je een COD of lijdend voorwerp kan herkennen in de zin.

 

 


vormen vorm herkennen Franse vervoegen grammatica taal werkwoorden werkwoord leren lijdend voorwerp studeren frans COD COI meewerkend voorwerp plaats vervoegd infinitief


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!