Instructie

Berekeningen doen in Excel? Zo ga je te werk!

Microsoft en WeZooz Academy tonen je hoe je berekeningen kan doen in Excel.Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Berekeningen doen in Excel? Zo ga je te werk!Berekeningen doen in Excel 

Over wat gaat deze video ivm berekeningen in Excel?

In deze video leer je berekeningen maken in Excel. Moet je bedragen optellen en aftrekken, dan kan je best werken met formules. Hoe je dit doet, kom je te weten in deze video! Werner leert je alle kneepjes van Microsoft Excel

 

Hoe kan je het best berekeningen maken in Excel?

Stel een formule op om getallen op te tellen, af te trekken, te delen en te vermenigvuldigen. Wil je de berekening doen voor meerdere getallen, kopieer dan de formule in Excel. In deze video toont Werner je hoe je het best te werk gaat als je berekeningen wil doen in Excel.

 

Voor wie is deze video over berekeningen in Excel bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen informatica van de eerste, tweede en derde graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie tips&tricks bij het vak informatica. Werner legt je in deze video aan de hand van enkele voorbeelden uit hoe je berekeningen in Excel kan uitvoeren. 

 

Over de leerkracht die je berekeningen in Excel uitlegt.

Werner Tuytens is een gediplomeerd leerkracht wetenschappen aan het Sint-Pietersinstituut te Turnhout. Meer zelfs, hij is een industrieel ingenieur met een passie voor wetenschappen én informatica! Werner legt met veel plezier uit hoe je je leven gemakkelijker kan maken met wetenschap en hoe je modelfiguren kan maken! Kortweg, Werner is AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over dit onderwerp?

In deze video kom je alles te weten over hoe je makkelijk berekeningen kan doen in Excel.

Wil je ook weten hoe je een grafiek kan weergeven in Excel, check dan zeker en vast ook deze video. 


wiskunde grafiek formule maken opstellen optellen aftrekken vermenigvuldigen tips voltooien fysica Microsoft excel berekeningen doen ict tricks informatica


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!