Studiehulp

Animaties toevoegen aan Powerpoint!

Wil je je PowerPoint Presentatie wat pimpen, luister dan wat Werner je te vertellen heeft over animaties!Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Animaties toevoegen aan Powerpoint!Animaties in Powerpoint

 

Waarover gaat deze video ivm animaties in PowerPoint?

In deze video vertelt Werner je hoe je makkelijk animaties in Powerpoint kan aanbrengen. Als jij ook een coole PowerPoint-presentatie wil maken, dan zijn animaties onmisbaar! Kijk dus zeker even naar de tips van Werner om animaties toe te voegen aan je PowerPoint

 

Welke stappen zijn van belang bij animaties in PowerPoint?

Om animaties in Powerpoint aan te brengen, moet je via de knop invoegen werken. Onthoud wel: "Eenvoud siert!". Teveel animaties zijn nooit goed. Zoek dus zelf naar je eigen stijl met animaties en gebruik er zeker niet teveel op één pagina in PowerPoint. 

 

Voor wie is deze video over animaties in PowerPoint bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen van de eerste, tweede en derde graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie ICT vaardigheden bij het de tips en tricks. Werner legt je uit wat mogelijke manieren zijn om je PowerPoint-presentatie leuker te maken. 

 

Over de leerkracht die je animaties in PowerPoint uitlegt.

Werner Tuytens is een gediplomeerd leerkracht wetenschappen aan het Sint-Pietersinstituut te Turnhout. Meer zelfs, hij is een industrieel ingenieur met een passie voor wetenschappen én informatica! Werner legt met veel plezier uit hoe je je leven gemakkelijker kan maken met wetenschap en hoe je modelfiguren kan maken! Kortweg, Werner is AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over Powerpoint?

Wil je graag weten hoe je afbeelding invoert in Powerpoint of hoe je een tekening maakt, bekijk dan absoluut ook deze video.


vormen tabellen grafieken volgorde splitsen toevoegen powerpoint tekstvak excel ict animaties invoegen kiezen binnenvliegen eenvoud vaardigheden informatica


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!