Studiehulp

Analyse van het Kostenverloop: een Grafiek in Excel!

Frederik toont je hoe je de analyse van het kostenverloop grafisch weergeeft in Excel.Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Analyse van het Kostenverloop: een Grafiek in Excel!Analyse van het kostenverloop in de economie: een grafiek in Excel.

 

Waarover gaat deze video in verband met het kostenverloop in de economie?

Frederik legt je uit hoe je een analyse van het kostenverloop moet maken in de economie aan de hand van een grafiek in Excel. Deze video werd opgenomen in de kantoren van Microsoft. Met behulp van moderne technologie, toont Frederik je hoe je het kostenverloop van een grafiek kan omzetten in een analyse voor de economie. 

 

Wat moet je weten over het kostenverloop in de economie?

Iedere onderneming heeft een belangrijk doel: winst maken. Daarom moet je als ondernemer goed op de hoogte zijn van je inkomsten, maar ook de kosten. Daarom moet je een analyse maken van je kostenverloop in de economie.

Als je een analyse maakt van het kostenverloop in de economie, merk je aan de grafieken in Excel dat je soms met een degressief en soms met een progressief verloop te maken hebt.

 

Voor wie is deze video over het kostenverloop in de economie bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen economie van de derde graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie producentengedrag bij het vak economie. In deze video legt Frederik je de theorie uit aan de hand van enkele voorbeelden.  

 

Over de leerkracht die je kostenverloop in de economie uitlegt.

Frederik Rousseau is een gediplomeerd leerkracht economie in hart en nieren. Hij gebruikt maar al te graag zijn ervaringen met het ondernemersleven om economie naar de leefwereld van de leerlingen te brengen. Met gemak legt hij je conjuncturen en aandelenkoersen uit, en dat allemaal in zijn eigen, enthousiaste stijl. Kortweg, Frederik is AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over de analyse van het verloop?

Als je naast een analyse van het kostenverloop, ook graag een analyse van het opbrengstverloop in de economie wil bekijken, check dan zeker en vast ook deze video


grafiek constante verloop economie winst kosten wet onderneming productie Microsoft excel analyse marginale totale opbrengst kostenverloop toenemende afnemende meerproductie doel variabele degressief progressief meerkost producentengedrag


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!