Studiehulp

6 handige tips om je presentatie te verbeteren!

Met deze zes presentatie tips luistert iedereen geboeid naar jou!Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt één van onze gratis lesvideo’s.
Bekijk de volledige video door je GRATIS te registreren of aan te melden.

Gratis proberen Aanmelden

Oooops

U heeft geen flash plugin geinstalleerd, klik hier om deze te installeren

Get Adobe Flash player
De uitdaging bij een presentatie geven is om de aandacht van de leerlingen op jou gevestigd te houden. Enkel een presentatie geven en daarbij simpelweg de dia's aflezen, gaat de leerlingen snel vervelen. Gevolg? Leerlingen zijn hun focus kwijt en zijn dus afgeleid. In deze video geeft leerkracht Kurt zes handige tips om al jouw presentaties te verbeteren. Samen met WeZooz Academy dompelt hij jou onder in de wondere wereld van de presentaties.  

Waarover gaat deze video i.v.m. handige tips om presentaties te verbeteren?

In deze lesvideo toont leerkracht Kurt zes handige tips om presentaties te verbeteren. Aan de hand hiervan zullen leerlingen aandachtiger zijn tijdens de door jouw gegeven presentaties. 

Welke handige tips verbeteren jouw presentatie?

Pas deze handige tips toe op jouw presentaties en de kwaliteit verbetert onmiddellijk.

  1. De eerst dia moet een knaller zijn!
  2. Gebruik afbeeldingen van hoge kwaliteit.
  3. Lettertypes zijn belangrijk!
  4. Blijf binnen één kleurfamilie!
  5. Gebruik een korte video van hoge kwaliteit. 
  6. Herhalen!

Bekijk de lesvideo voor meer uitleg over deze presentatie tips. 

Voor wie is deze video i.v.m. het verbeteren van presentaties?

Deze video is voor alle leerkrachten van het secundair onderwijs die op zoek zijn naar een manier om hun presentaties tijdens de les te verbeteren. Ook voor leerlingen zijn deze zes handige tips interessant om toe te passen. Dit onderwerp valt bij Tips & tricks onder de categorie studiehulp bij het vak ICT vaardigheden. 

Welke voordelen haalt de leerkracht uit deze handige tips?

Voor leerkrachten is het toepassen van deze handige tips alleen maar in hun voordeel.  Leerlingen zullen meer gefocust zijn op de door jouw gegeven presentaties. In deze lesvideo legt Kurt uit hoe wat te doen om jouw presentaties te verbeteren.  

Over de leerkracht die uitleg geeft over presentatie tips?

Kurt is leraar ICT bij ICT Atelier. Dagelijks zoekt hij naar nieuwe tips & tricks om de dingen efficiënt en zorgvuldig aan te pakken. Hij doet zijn uiterste best om die zo enthousiast mogelijk over te brengen naar andere leerkrachten en leerlingen. Deze lesvideo kwam tot stand door een samenwerking tussen WeZooz Academy en ICT Atelier. 

Over WeZooz Academy.

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo's, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo's te bekijken en onze oefeningen te proberen.

Zijn er nog video's over presenteren?

Aan de hand van deze lesvideo legt Kurt zes handige tips uit om presentaties te verbeteren. Om nog andere mogelijkheden te ontdekken, bekijk je best deze lesvideo's. Ben je nog op zoek naar uitleg over andere materie? Ga dan eens kijken naar het leerstofoverzicht van WeZooz Academy.

 


tips presentatie leerkracht leerlingen verbeteren handige


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!