Inspiratie

HP en WeZooz Academy bundelen de krachten voor onderwijsinnovatie: vernieuwend lesgeven via technologie.

Onderwijsinnovatie en vernieuwend lesgeven via hardware, software en lokale content.Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt één van onze gratis lesvideo’s.
Bekijk de volledige video door je GRATIS te registreren of aan te melden.

Gratis proberen Aanmelden

Oooops

U heeft geen flash plugin geinstalleerd, klik hier om deze te installeren

Get Adobe Flash player
Onderwijs en technologie, het zijn twee termen die vandaag de dag meer dan ooit samen horen. Laat dat precies zijn waar WeZooz Academy en HP voor willen en zullen gaan. Samen richten zij zich op het vernieuwend lesgeven via technologie. Het Sint-Aloysiuscollege in Diksmuide is hier een mooi voorbeeld van. Onderwijsinnovatie staat bij hen hoog aangeschreven.

Waar staat onderwijsinnovatie bij HP en WeZooz Academy voor?

Zowel HP als WeZooz Academy willen de klassieke manier veranderen en promoten vernieuwend lesgeven via technologie. De klassieke manier waarbij de leraar de leerstof uitlegt aan de leerlingen moet veranderen naar een manier waarbij de leerlingen samen met de leerkracht op zoek gaan naar oplossingen. Technologie helpt hen hierbij. De leerkracht neemt hier de rol in van een moderator. Hij is een leercoach, de begeleider in een leerproces. Hij is niet langer enkel en alleen de overbrenger van informatie. Dat verstaan HP en WeZooz Academy onder onderwijsinnovatie.

Hoe wil HP bijdragen tot onderwijsinnovatie en vernieuwend lesgeven via technologie?

Hoe probeert HP, in samenwerking met WeZooz Academy, het vernieuwend lesgeven via technologie een boost geven om zo een steentje bij te dragen tot onderwijsinnovatie? Vorig jaar organiseerden ze de wedstrijd “HP Learning Studio”. Een wedstrijd met een hoofdprijs om U tegen te zeggen: technologisch topmateriaal die leerlingen klaarstoomt voor de mogelijkheden en uitdagingen die de digitale wereld te bieden heeft. Het Sint-Aloysiuscollege in Diksmuide kwam als winnaar uit de bus. Hoe zij ermee aan de slag gaan, zie je hier. Meer info over de gewonnen producten vind je hier https://www.educationpromo.be/.

Vernieuwend lesgeven via technologie de toekomst?

Als het van HP en WeZooz Academy afhangt wel. Rotsvast geloven zij en wij erin dat onderwijsinnovatie niet morgen, maar al vandaag nodig is. De leerlingen van nu zijn opgegroeid met smartphones, tablets en laptops en zijn dus de perfecte hoofdrolspelers in het vernieuwend lesgeven via technologie. “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”, zei ene Nelson Mandela ooit. 


hp wezoozacademy wac technologie onderwijsinnovatie vernieuwend lesgeven


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!