Wiskunde

Berekenen van onbepaalde integralen d.m.v partiële integratie - THEORIE

Roberta legt het berekenen van onbepaalde integralen d.m.v. partiële integratie uit. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Berekenen van onbepaalde integralen d.m.v partiële integratie - THEORIETheorie voor het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie.

 

Waarover gaat deze video ivm de theorie van het berekenen van onbepaalde integralen mbv partiële integratie?

In deze lesvideo wiskunde verdiept Roberta zich in de theorie voor het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie. Met behulp van deze theorie voor het berekenen van onbepaalde integralen dmv partiële integratie kan je vervolgens aan de slag moet oefeningen! 

 

Hoe pas je de theorie van het berekenen van onbepaalde integralen mbv partiële integratie toe?

Roberta legt de theorie uit over hoe we tot de formule voor partiële integratie voor onbepaalde integralen komen. Ze begint met het berekenen van de afgeleide van een product en bekomt na enkele stappen de formule voor partiële integratie. Roberta toont a.d.h.v. een voorbeeld hoe we deze formule voor integralen gebruiken.

 

Voor wie is deze video over de theorie van het berekenen van onbepaalde integralen mbv partiële integratie bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Wiskunde van de derde graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie analyse en integralen bij het vak Wiskunde. Deze video legt de theorie van het berekenen van onbepaalde integralen mbv partiële integratie uit. Roberta legt de theorie uit in deze video, oefeningen kan je vinden in andere video's.  

 

Over de leerkracht die je de theorie van het berekenen van onbepaalde integralen mbv partiële integratie uitlegt.

Leerlingen van de derde graad zijn doorgaans vrij moeilijk te imponeren. Ze hebben immers al geruime tijd les gehad, hebben al veel moeten leren, hebben veel gezien en meegemaakt tijdens hun schoolloopbaan. Nu, dan staat hen toch wat te wachten als ze Roberta op onze website ontmoeten bij de eerste les die ze van haar bekijken. Roberta past namelijk allesbehalve in het profiel van de klassieke wiskundeleerkracht. Wat wil ik daar nu precies mee zeggen? Wel, Roberta mag dan wel les kunnen geven bij WeZooz Academy (en dat doet ze schitterend!), haar interessegebieden liggen enkele tienduizenden kilometers hoger. Ze zou je namelijk ook gemakkelijk de les kunnen lezen, of dingen kunnen leren over vergevorderde fysica, sterrenkunde en zelfs raketbrandstof! Roberta, die geboren is in Nederland, maar in Californië (VS) haar master in de fysica (met specialisatie sterrenkunde) behaalde, kan je dus precies vertellen hoe diep of uitgebreid wiskunde precies gaat. Maar om op haar niveau te komen, zal je online nog veel moeten leren. Gelukkig kan dat op onze website van de experte zelf. Denk je dat je nu een idee hebt van wie Roberta is? Welnee! Want er is nog meer! Als ze NASA niet aan het leren is hoe het nu precies zit met getijdestaarten van bolvormige sterrengroepen, dan trekt ze haar ruige schoenen aan op het rugbyveld! Yes, this lady is full of surprises. En juist daarom is ROBERTA eveneens AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over integralen?

Wil je meer weten over partiële integratie voor het berekenen van onbepaalde integralen, check dan ook deze video.

 

 


wiskunde constante berekenen afgeleiden afleiden cte integralen integraal integreren integratie partieel partiële theorie integraties du.v- dv.u d(u.v) du=dx v=x onbepaalde analyse integraalberekening


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!