Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Natuurwetenschappen

Chemisch Rekenen: een Modelvraagstuk!

Hoe begin je aan het chemisch rekenen? Ken helpt je aan de hand van een modelvraagstuk. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Om de lesvideo’s te bekijken moet je eerst aanmelden. WeZooz is mede dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs tot het einde van het schooljaar gratis toegankelijk.

Krijg gratis toegang via Office 365 en Smartschool of meld je aan met je bestaande account.

Aanmelden

Chemisch Rekenen: een Modelvraagstuk!Chemisch rekenen: een modelvraagstuk.

 

Waarover gaat deze video ivm chemisch rekenen?

In deze video over chemisch rekenen, lost Ken een modelvraagstuk op zodat je makkelijker andere chemische vraagstukken tot een goed einde zou kunnen brengen.

 

Wat heb je  nodig om een chemisch vraagstuk op te lossen?

Vooraleer je aan het modelvraagstuk begint, moet je zeker en vast 3 andere zaken kennen: de molaire massa, de stofhoeveelheid en voorgetallen van een aflopende reactie. Bekijk de video's hierover op deze website.

 

Welke video is noodzakelijk om deze video te begrijpen?

1 van de onderwerpen die je zeker en vast moet kennen om chemisch te gaan rekenen, is de stofhoeveelheid uitgedrukt in mol. Bekijk daarom deze video en je lost het modelvraagstuk op in no time!


rekenen vraagstuk oplossing massa reactie chemisch chemie aflopende reactievergelijking voorgetallen molaire mol stofhoeveelheid modelvraagstuk


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!