Fysica

Weerkaatsing en Breking van golven aan de hand van het beginsel van Huygens!

Werner laat je kennis maken met de weerkaatsing en breking van golven volgens Huygens. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Weerkaatsing en Breking van golven aan de hand van het beginsel van Huygens!De weerkaatsing en breking volgens het beginsel van Huygens.

 

Over wat gaat deze video ivm weerkaatsing en breking volgens Huygens?

In deze video laat Werner je opnieuw kennis maken met het beginsel van Huygens. Deze keert onderzoekt hij de weerkaatsing en breking volgens het beginsel of principe van Huygens.

 

Hoe bereken je deze weerkaatsing of breking volgens Huygens?

In een vorige video zagen we reeds hoe het principe van Huygens gebruikt werd om de interferentie van golven te bepalen. Bepaal nu de weerkaatsing en breking van golven opnieuw aan de hand van dit beginsel van Huygens.

 

Zijn er nog video's over weerkaatsing en breking volgens Huygens?

De weerkaatsing en breking  kan men berekenen aan de hand van het beginsel van Huygens. Kom het snel te weten in deze fysica video! Check zeker ook deze video over interferentie aan de hand van het beginsel van Huygens!


vlakke begrippen straal spiegel theorie spiegels golf oefenen licht leren fysica studeren begrijpen holle bolle breking lichtstralen invalshoek lichtstraal invalspunt invallende straling golven weerkaatsing


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!