Economie

De Wet van de Toenemende en Afnemende Meerproductie of marginale productie in de Economie!

Microsoft en Frederik nemen de wet van de toe- en afnemende meerproductie in de economie onder de loep. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

De Wet van de Toenemende en Afnemende Meerproductie of marginale productie in de Economie!De wet van toenemende of afnemende meerproductie in de economie.

 

WAAROVER GAAT DEZE VIDEO OVER DE MEERPRODUCTIE?

In deze video legt Frederik uit hoe de wet van de toenemende of afnemende meerproductie in de economie in zijn werk gaat. 

 

WAT IS VAN BELANG ALS HET GAAT OVER MEERPRODUCTIE IN DE ECONOMIE?

Een ander woord voor meerproductie is de marginale productie. Hoe ziet die wet van toenemende of afnemende meerproductie in de economie er nu precies uit? Als we de productiefactor 'arbeid' verhogen, zal er efficiënter geproduceerd worden en zal de productie dus verhogen. Op een bepaald moment is er een hoogtepunt, een stagnatie en nog iets later is er meestal zelf een daling van de productie. Frederik legt je dit uit aan de hand van een grafiek in Excel. 

 

ZIJN ER NOG VIDEO'S OVER MEERPRODUCTIE DIE INTERESSANT ZIJN?

Wil je meer weten over de winst in de economie en het grafisch weergeven ervan, bekijk dan zeker en vast ook eens deze video.

 


economie daling wet arbeid kapitaal productie Microsoft marginale toenemende afnemende meerproductie productiefactor stagnatie stijging evenredig


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!