Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Economie

Het begrip inflatie kom je vaak tegen bij economie. Maar welke oorzaken zorgen voor inflatie?

Frederik legt je de oorzaken van inflatie uit. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Om de lesvideo’s te bekijken moet je eerst aanmelden. WeZooz is mede dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs tot het einde van het schooljaar gratis toegankelijk.

Krijg gratis toegang via Office 365 en Smartschool of meld je aan met je bestaande account.

Aanmelden

Het begrip inflatie kom je vaak tegen bij economie. Maar welke oorzaken zorgen voor inflatie?Inflatie in economie. Maar wat zijn de oorzaken van inflatie?

 

Over wat gaat deze video ivm inflatie in economie?

Inflatie kom je vaak tegen in economie. Bij inflatie is er teveel geld in omloop voor het aantal producten dat we kunnen kopen. Maar welke oorzaken liggen aan de basis van inflatie?

 

Wat zijn de oorzaken van inflatie in onze economie?

Inflatie in economie kent een aantal oorzaken. Er zijn 3 belangrijke oorzaken van inflatie in onze economie. Geldhoeveelheid, conjunctuur en aanbod behoren tot deze oorzaken van inflatie. Frederik legt het je uit in deze economie video.

 

Zijn er nog andere video's over inflatie?

In deze video leer je over de oorzaken van inflatie in onze economie. Check zeker ook deze video over de ruilvergelijking van Fisher, één van de oorzaken van inflatie.

 

 


prijs geld economie aanbod conjunctuur inflatie deflatie oorzaken fisher economist econoom voorspellen goederenstroom geldstroom kwantiteitstheorie omloop geldhoeveelheid


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!