Economie

De Prijselasticiteit van de vraag kan verschillende waarden hebben. Frederik legt uit!

Frederik legt je in deze video uit wat de verschillende waarden van de prijselasticiteit van de vraag kunnen betekenen. (3de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

De Prijselasticiteit van de vraag kan verschillende waarden hebben. Frederik legt uit!De prijselasticiteit van de vraag: haar waarden.

 

Over wat gaat deze video ivm de prijselasticiteit van de vraag?

Als de prijs van een product stijgt, dan daalt daarop meestal de vraag naar dit product. Zo Dit kan je berekenen met de prijselasticiteit van de vraag. Maar welke waarden kan de prijselasticiteit van de vraag aannemen?

Welke waarden kan de prijselasticiteit van de vraag betekenen?

De prijselasticiteit van de vraag kan inelastisch, elastisch of unitair zijn. In deze video legt Frederik je uit wat deze waarden allemaal te betekenen hebben.

 

Zijn er nog video's over de prijselasticiteit van de vraag?

In deze video kom je meer te weten over de verschillende waarden die de prijselasticiteit van de vraag kan aannemen. Check zeker ook deze video die je meer uitleg geeft over wat de prijselasticiteit van de vraag juist betekent.

 

 


curve stijgen prijs berekenen hoeveelheid waarden economie leren vraag studeren aanbod prijselasticiteit rekken elastisch


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!