Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Wiskunde

Verzameling R of de reële getallen.

Annelies legt uit wat verzameling R of de reële getallen inhoudt. (2de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Om de lesvideo’s te bekijken moet je eerst aanmelden. WeZooz is mede dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs tot het einde van het schooljaar gratis toegankelijk.

Krijg gratis toegang via Office 365 en Smartschool of meld je aan met je bestaande account.

Aanmelden

Verzameling R of de reële getallen.De verzameling R of de reële getallen

Waarover gaat deze video i.v.m. de verzameling R of de reële getallen?

In deze lesvideo wiskunde verdiept Annelies zich in de verzameling R of de reële getallen. Deze leerstof is onderdeel van getallenleer in de tweede graad

Wat zijn reële getallen?

Je kent al de verzameling van de natuurlijke getallen (N), die van de gehele getallen (Z) en die van de rationale getallen (Q). In die laatste zitten breuken en decimale getallen die of eindig (begrensd) zijn of die repetitief (repeterend) zijn. Al diegenen die hier niet bij horen zijn de reële getallen (R).

Zijn er nog lesvideo's over reële getallen?

Wil je meer lesvideo's bekijken over de verzameling R of de reële getallen? Check dan zeker en vast ook deze lesvideo. Hierin gaan Annelies vierkantswortels vereenvoudigen. Dit kan een grote hulp zijn bij het rekenen met vierkantswortels. Voor een volledig overzicht van de reële getallen kan je hier terecht.  Bij WeZooz Academy zit je goed voor online bijles. 


verzameling verzameling R reele getallen reeel getal reëel irrationaal getal irrationale getallenm irrationaal irationeel irrationeel


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!