Wiskunde

Begrensde Intervallen

Tine haalt Duck erbij om de verschillende intervallen in de wiskunde uit te leggen. (2de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Oooops

U heeft geen flash plugin geinstalleerd, klik hier om deze te installeren

Get Adobe Flash playerBegrensde intervallen.

 

Waarover gaat deze video ivm begrensde intervallen?

In deze video verdiept Tine zich in de begrensde intervallen. Aan de hand van een oefening en enkele voorbeelden legt ze uit hoe je dit kan opschrijven. Zo kan ook jij scoren in de wiskundeles! 

 

Welke begrensde intervallen bestaan er zoal?

Intervallen zijn deelverzamelingen van de verzameling R. In deze video bespreekt Tine de begrensde intervallen.

Hiervoor gebruik je vierkante haakjes. Zitten de grenzen er nog bij dan zijn de haakjes naar binnen gericht (gesloten), zitten ze er niet meer bij dan zijn ze naar buiten gericht (open). Ze kunnen ook halfopen zijn.

 

Voor wie is deze video over begrensde intervallen bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Wiskunde van de tweede graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie reële getallen bij het vak Wiskunde in het thema getallenleer. Deze video legt je uit hoe je begrensde intervallen kan gebruiken. 

 

Over de leerkracht die je begrensde intervallen uitlegt.

Volg je wiskunde in de tweede graad, dan zal je zeker in contact komen met de charmante Tine. Afgestudeerd als handelsingenieur aan de Europese Hogeschool Brussel, waar ze het fascinerende aspect van wiskunde heeft leren kennen, nam ze zich voor om in het onderwijs te gaan. Op die manier zou ze haar leerlingen elke les kunnen enthousiasmeren voor wiskunde. En dat doet ze nu bijna een decennium lang met ongeziene passie en onblusbaar vuur. Tine vergelijkt wiskunde met een puzzel. In tegenstelling tot wat leerlingen soms durven denken, zal zij je echter leren dat die puzzel altijd mooi op te lossen is, zolang je maar over de juiste puzzelstukjes beschikt. En uiteraard bekom je een bruikbaar puzzelstukje bij elke les die je hier bij WeZooz Academy bekijkt. Als Tine geen les aan het geven is, probeert ze haar schattige zoontje de eerste wiskundebeginselen (en andere levenswijsheden natuurlijk) aan te leren, trekt ze avontuurlijk de aardbol rond of verdiept ze zich in de wereld van de cinematografie. Kortom: Tine is een onmisbare schakel in onze awesome WeZooz Academy-keten. Les krijgen van haar is op zich al superleuk, dus het feit dat je dankzij deze website nu altijd en overal wiskunde van haar kan leren, is gewoonweg een zege. TINE is AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

Zijn er nog video's ivm intervallen?

Wil je meer weten over intervallen, check dan zeker en vast ook deze video.


wiskunde grafiek formule begrensde tine intervallen haken haakjes getallenleer berekening interval integraal analyse


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!

Reacties en vragen

Lestraject bekijken?
Probeer WeZooz Academy meteen even GRATIS uit en start met leren dankzij onze diverse lestrajecten voor vakken in de !

Gratis proberen Aanmelden