Wiskunde

Beeld van een functie

Tine vertelt je in deze lesvideo wat het beeld van een functie is. (2de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Oooops

U heeft geen flash plugin geinstalleerd, klik hier om deze te installeren

Get Adobe Flash playerHet beeld van een functie.

 

Waarover gaat deze video ivm het beeld van een functie?

In deze video wiskunde verdiept Tine zich in het beeld van een functie. Tine legt je aan de hand van een voorbeeld uit hoe je het beeld van een functie gemakkelijk kan uitleggen aan iemand aan de andere kant van wereld! 

 

Wat is het beeld van een functie?

Het beeld van een functie geeft meer uitleg over de functie.

Om dat beeld te bepalen moet je de rechte, de lijn, enz. loodrecht projecteren (platdrukken) op de y-as.

Hoe je dit noteert, vertelt Tine je in deze video.

 

Voor wie is deze video over het beeld van een functie bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Wiskunde van de tweede graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie analyse van grafieken en functies bij het vak Wiskunde. Dit is een toepassing van je kennis over grafieken, dus kijk zeker ook andere video's over functies na!

 

Over de leerkracht die je het beeld van een functie uitlegt.

Volg je wiskunde in de tweede graad, dan zal je zeker in contact komen met de charmante Tine. Afgestudeerd als handelsingenieur aan de Europese Hogeschool Brussel, waar ze het fascinerende aspect van wiskunde heeft leren kennen, nam ze zich voor om in het onderwijs te gaan. Op die manier zou ze haar leerlingen elke les kunnen enthousiasmeren voor wiskunde. En dat doet ze nu bijna een decennium lang met ongeziene passie en onblusbaar vuur. Tine vergelijkt wiskunde met een puzzel. In tegenstelling tot wat leerlingen soms durven denken, zal zij je echter leren dat die puzzel altijd mooi op te lossen is, zolang je maar over de juiste puzzelstukjes beschikt. En uiteraard bekom je een bruikbaar puzzelstukje bij elke les die je hier bij WeZooz Academy bekijkt. Als Tine geen les aan het geven is, probeert ze haar schattige zoontje de eerste wiskundebeginselen (en andere levenswijsheden natuurlijk) aan te leren, trekt ze avontuurlijk de aardbol rond of verdiept ze zich in de wereld van de cinematografie. Kortom: Tine is een onmisbare schakel in onze awesome WeZooz Academy-keten. Les krijgen van haar is op zich al superleuk, dus het feit dat je dankzij deze website nu altijd en overal wiskunde van haar kan leren, is gewoonweg een zege. TINE is AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over functies?

Wil je meer weten over functies, check dan zeker en vast ook deze video.


wiskunde grafiek beeld verzameling functie functies domein beeld van een functie afbeelden oneindig platdrukken R+ projecteren nulpunten analyse


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!

Reacties en vragen

Lestraject bekijken?
Probeer WeZooz Academy meteen even GRATIS uit en start met leren dankzij onze diverse lestrajecten voor vakken in de !

Gratis proberen Aanmelden