Engels

Telbare zelfstandige naamwoorden of Countables kunnen in het Engels plots niet-telbaar zijn!

Ellen legt je uit hoe sommige telbare zelfstandige naamwoorden Uncountable kunnen zijn in het Engels. (2de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Telbare zelfstandige naamwoorden of Countables kunnen in het Engels plots niet-telbaar zijn!Telbare zelfstandige naamwoorden die niet-telbaar zijn in het Engels.

 

Over wat gaat deze video ivm telbare zelfstandige naamwoorden?

Ook in het Engels heb je telbare zelfstandige naamwoorden. Deze worden countables genoemd. De niet telbare zelfstandige naamwoorden zijn de uncountables. Sommige telbare zelfstandige naamwoorden hebben een meervoud in het Nederlands maar hebben dit niet in het Engels. Het woord 'information' is zo'n zelfstandige naamwoord.

 

Wat met telbare zelfstandige naamwoorden die niet telbaar zijn in het Engels?

Telbare zelfstandige naamwoorden die uncountable zijn in het Engels. Bij het voorbeeld van information wordt het meervoudsprobleem opgelost door er het woord 'some' voor te plaatsen. Bij advice wordt het probleem van het telbaar zelfstandig naamwoord opgelost, door er 'a piece of' voor te plaatsen.

 

Zijn er nog andere video's over telbare zelfstandgie naamwoorden?

In deze video ontdek je hoe telbare zelfstandige naamwoorden in het Nedelands, uncountable kunnen zijn in het Engels. In deze video leer je hoe je telbare zelfstandige naamwoorden kan vervangen door 'one' of 'ones'. Leer hier hoe sommige uncountables er kunnen uitzien als een meervoud, maar dit toch niet zijn.


vormen engels grammatica zinnen telbare zelfstandige naamwoorden countable uncountable telbaar niet-telbaar


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!