Engels

Adverbs of Frequency: questions en short answers!

Iris vertelt je in deze video welke adverbs of frequency er bestaan en waar in de zin je ze plaatst. (2de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Adverbs of Frequency: questions en short answers!Expressions of repetition.

 

Waarover gaat deze video?

In deze video heeft Iris het over expressions of repetition of manieren om herhaling uit te drukken. Maar meer bepaald dan nog hoe je hiermee vragen en korte antwoorden kan vormen en waar de adverbs dan komen te staan in de zin. Met expressions of repetition kan je een herhaling uitdrukken van hetgeen al gezegd is. Expressions of repetition kunnen je helpen om een korter antwoord te formuleren met behulp van adverbs of frequency

 

Welke adverbs en types short answers bestaan er en waar staan ze in een zin?

Binnen de expressions of time, is de expression of repetition een heel belangrijke. Deze wordt uitgedrukt door adverbs of frequency zoals often, ever, sometimes, normally, ... Meestal komen ze voor het werkwoord, maar bij sometimes en normally mag je kiezen.

Een voorbeeld: 

Are you often/ever on time? 

Mogelijkheid 1: Yes, I often am.

Mogelijkheid 2: No, I hardly ever am. 

In short answers of korte antwoorden staat het adverb of frequency dus altijd voor het werkwoord.  

 

Er zijn wel twee uitzonderingen. Dat zijn sometimes en normally. Deze adverbs of frequency kan je in het Engels zowel vooraan als achteraan in de zin plaatsen. 

 

Voor wie is deze video over adverbs en short answers bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Engels van de tweede graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie adverbs bij het vak Engels. Dit is een video uit de reeks over adverbs. Kijk dus zeker ook naar de andere video's over adverbs!  

 

Over de leerkracht die je adverbs en short answers uitlegt.

Iris is een licentiaat vertaler Engels-Portugees en legt je probleemloos de kneepjes van deze talen uit. Immer enthousiast en met de glimlach zal ze je taalkundige wereld op zijn grondvesten doen daveren en heropbouwen! Kortweg, met al haar kennis en enthousiasme is Iris gewoonweg AWESOME! 

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

 

Zijn er nog video's over adverbs of frequency?

Wil je meer weten over adverbs of frequency, check dan zeker en vast ook deze video.


antwoord zin engels grammatica adverb grammar english sentence adverbs sometimes kort time frequency repetition expressions often ever normally short answer


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!