Duits

Het Duits kent vele voorzetsels! Welke voorzetsels gebruik je om richting aan te duiden?

Veronique legt je uit welke voorzetsels richting aanduiden en wanneer je ze moet gebruiken.(2de graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Het Duits kent vele voorzetsels! Welke voorzetsels gebruik je om richting aan te duiden?Over wat gaat deze video ivm voorzetsels in het Duits?

Er bestaan vele voorzetsels in het Duits. Er zijn voorzetsels die tijd uitdrukken en richting uitdrukken in het Duits. In het Nederlands gebruiken we het voorzetsel 'naar' om richting uit te drukken. In het Duits zijn er verschillende voorzetsels die richting uitdrukken!

 

Wanneer gebruik je deze voorzetsels in het Duits?

Er zijn in het Duits dus verschillende voorzetsels die richting uitdrukken. An, auf, zu, in, an...zijn zo van die voorzetsels. Maar wanneer gebruik je deze voorzetsels in het Duits? Er bestaan verschillende regels die je uitleggen in welke gevallen je welke voorzetsels in het Duits dient te gebruiken. In deze video legt Veronique het je haarfijn uit!

 

Zijn er nog andere video's over voorzetsels in het duits?

Er zijn zeker nog video's over het gebruik van voorzetsels in het Duits. In deze video vertelt Veronique je welke voorzetsels in het Duits tijd uitdrukken!


vormen in tijd richting grammatica duits voorzetsels auf an zu nach uitdrukken


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!