Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Techniek

Nagels en schroeven: deel 1

Harry geeft je inzicht in de verschillende soorten nagels & het verschil tussen nagels en schroeven.Welkom bij WeZooz Academy

Om de lesvideo’s te bekijken moet je eerst aanmelden. WeZooz is mede dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs tot het einde van het schooljaar gratis toegankelijk.

Krijg gratis toegang via Office 365 en Smartschool of meld je aan met je bestaande account.

Aanmelden

Nagels en schroeven: deel 1Waarover gaat deze lesvideo i.v.m. de verschillende soorten nagels & het verschil tussen nagels en schroeven? 

In deze lesvideo bekijkt Harry het verschil tussen nagels en schroeven en de verschillende soorten nagels tot in detail. Wat is het verschil tussen nagels en schroeven? Wat zijn draadnagels? Wat is de asfaltnagel? Wat is de asfaltnagel brede kop? Wat is de koperen spijker? Wat is de stalen spijker ronde kop? Wat is de stalen spijker platte kop? Wat is de schroefspijker? Wat is de ringspijker met weerhaakjes? Wat is de kopspijker? Wat is de golfplaatnagel? Wat is de tapijt/meubelnagel? Harry legt het je graag uit! Deze leerstof is onderdeel van het vak hout in de eerste graad. 

Bij WeZooz Academy zit je goed.


soorten verschil kop ronde nagels stalen schroeven draadnagels asfaltnagel koperen spijker schroefspijker ringspijker weerhaakjes kopspijker golfplaatnagel tapijt meubelnagel


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!