Natuurwetenschappen

Atomen & Moleculen!

Natacha legt je in deze video uit wat het verschil is tussen een atoom en een materiedeeltje of molecule. (1ste graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Atomen & Moleculen!Atomen en moleculen.

 

Waarover gaat deze video ivm atomen en moleculen?

In deze video spitst Natacha zich toe op het onderdeel chemie binnen het vak natuurwetenschappen. Ze heeft het over atomen en moleculen. Aan de hand van enkele modellen en voorbeelden, legt ze uit wat atomen en moleculen zijn.  

Voor wie is deze video over atomen en moleculen bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Natuurwetenschappen en Chemie van de eerste graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie chemie bij het vak natuurwetenschappen. Deze video legt aan de hand van enkele voorbeelden het verschil tussen atomen en moleculen uit. 

 

Over de leerkracht die je atomen en moleculen uitlegt.

Natacha is een gediplomeerd leerkracht Biologie en Lichamelijke Opvoeding. Ze is dus werkelijk een gezonde geest in een gezond lichaam! Ze legt je probleemloos alles over biologie en al zijn facetten uit. Van het wondere dierenrijk tot het kleinste organisme! Natacha is zonder enige twijfel AWESOME! 

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over chemie?

Wil je meer weten over stofomzettingen, check dan zeker en vast ook deze video.


tabel reactie materie natuurwetenschappen atomen stof chemie moleculen molecule atoom periodiek systeem mendeljev materiedeeltje natuurwetenschap


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!