Frans

Het lijdend voorwerp of de COD in het Frans. Maar wat is juist een COD?

Catherine legt je uit hoe je het lijdend voorwerp in het Frans kan herkennen. (1ste graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Het lijdend voorwerp of de COD in het Frans. Maar wat is juist een COD?Het lijdend voorwerp of COD in het Frans. Wat is dat nu precies en hoe zit dat eruit? Dat legt Catherine je snel even uit in deze lesvideo. Kort, maar daarom niet minder interessant en leerrijk. Deze lesvideo is onderdeel van pronoms van de eerste graad.

Wat is een lijdend voorwerp of COD in het Frans?

Bijna elke zin heeft een lijdend voorwerp. In het Frans wordt een lijdend voorwerp een COD genoemd. Hoe herken je een lijdend voorwerp of COD in het Frans? Dat legt Catherine uit in deze lesvideo. Zij legt uit wat een COD of lijdend voorwerp is en hoe je het kan vinden in een Franse zin.

Hoe kan je een lijdend voorwerp of COD herkennen in het Frans?

Een lijdend voorwerp of COD in het Frans kan je makkelijk herkennen in een zin. Om een lijdend voorwerp of COD in het Frans te herkennen moet je de vraag wie of wat stellen. Het lijdend voorwerp is diegene of datgene dat de handeling ondergaat. Dit kan een persoon of een ding zijn. Belangrijk om te onthouden, zodat je niets uitsluit bij de zoektocht naar het COD in een zin. Vermijd onnodige fouten!

Zijn er nog andere video's over het lijdend voorwerp in het Frans?

In deze lesvideo kom je te weten hoe je een lijdend voorwerp, COD in het Frans, kan herkennen in de zin. Naast deze lesvideo zijn er nog andere lesvideo’s die meer uitleg geven over het COD. In deze video legt Catherine je uit hoe je de COD moet vormen. Bekijk zeker het leerstofoverzicht voor nog meer lesvideo’s van WeZooz Academy.

 

 


vormen herkennen Franse vervoegen grammatica taal werkwoorden leren lijdend voorwerp studeren frans COD COI meewerkend voorwerp


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!