Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Frans

De comparatief en superlatief van bon en bien kom je te weten in deze lesvideo Frans!

Dries vertelt je in deze video over de superlatief en comparatief van bon en bien! (eerste graad)Welkom bij WeZooz Academy

Om de lesvideo’s te bekijken moet je eerst aanmelden. WeZooz is mede dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs tot het einde van het schooljaar gratis toegankelijk.

Krijg gratis toegang via Office 365 en Smartschool of meld je aan met je bestaande account.

Aanmelden

De comparatief en superlatief van bon en bien kom je te weten in deze lesvideo Frans!De comparatief én superlatief van bon en bien.

 

Over wat gaat deze lesvideo i.v.m. bon en bien?

In een andere lesvideo zag je al hoe bon en bien gevormd worden. Maar wat is de vergrotende en overtreffende trap (comparatief en superlatief) van bon en bien?

 

Hoe vorm je de comparatief en superlatief van bon en bien?

Bon en bien betekenen allebei goed. Maar wat is de comparatief en superlatief van bon en bien? Van bon is deze meilleur en le/la/les meilleur. Uiteraard is meilleur vervormbaar. Van bien is dit mieux en le mieux in de superlatief.

 

ZIjn er nog lesvideo's over bien en bon?

In deze lesvideo leer je over de comparatief en superlatief van bien en bon. Bekijk hier een andere video over bon en bien.

 

 


vormen bepalen Franse grammatica comparatief superlatief vergrotende trap grammaire overtreffende bon bien vegelijken comparatif superlatif meilleur mieux


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!