Engels

Adverbs of Frequency of Bijwoorden die uitdrukken hoe vaak iets zich voordoet!

Arne moet wel erg vaak naar het toilet. In het Engels druk je zo een "aantal keer in een bepaalde periode" uit met een adverb of frequency. (1ste graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Adverbs of Frequency of Bijwoorden die uitdrukken hoe vaak iets zich voordoet!Adverbs of frequency: bijwoorden van veelvuldigheid.

 

Waarover gaat deze video ivm bijwoorden?

In deze video vertelt Arne je alles over de adverbs of frequency of de bijwoorden die uitdrukken hoeveel iets voorkomt gedurende een bepaalde tijdspanne. In het Engels kan je met deze adverbs of frequency dus zeggen hoe vaak iets voorkomt of gebeurt. Daarnaast zijn er ook nog andere types adverbs die je hieraan kan koppelen. 

 

Welke adverbs of frequency zijn er en waar kan je ze vinden in een zin?

Voorbeelden van adverbs of frequency of bijwoorden die uitdrukken hoe vaak iets zich voordoet binnen een bepaalde periode zijn always, usually, regularly, normally, often, sometimes, occasionally, rarely, seldom, never, daily, weekly, ... . Deze adverbs drukken een frequentie uit. Een actie of handeling wordt geregeld, vaak, dikwijls, zelden of nooit uitgevoerd. 

Het adverb of frequency kan zich op verschillende plaatsen in een zin bevinden. 

Een eerste mogelijke positie is voor een main verb of hoofdwerkwoord.

Bijvoorbeeld: I always get up before 7.30. 

Een andere mogelijkheid is vlak na een vorm van 'to be'.

Bijvoorbeeld: Jimmy is usually late for practice. 

Een laatste mogelijkheid is helemaal in het begin of helemaal op het einde van een zin. 

Bijvoorbeeld. We surf the internet daily

Usually, we read books during the break. 

 

Voor wie is deze video over adverbs of frequency bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen Engels van de tweede graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie grammar bij het vak Engels. Dit is een video over adverbs die aansluit bij andere video's over dit onderwerp. Bekijk deze video's zeker ook!  

 

Over de leerkracht die je adverbs of frequency uitlegt.

Arne is een enthousiaste leraar Wiskunde-Engels die je met de glimlach de logica van zowel wiskundige formules als taalkundige regels uitlegt. Zijn talenknobbel en wiskundeknobbel zijn bijzonder goed getraind en op elkaar afgestemd. Dat zorgt er voor dat Arne je aandacht grijpt en die niet meer loslaat. Kortweg, Arne is AWESOME!

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over adverbs?

Wil je meer weten over adverbs, bekijk dan zeker en vast ook deze video.


zin frequentie bijwoorden engels grammatica werkwoord verb grammar english sentence adverbs sometimes frequency always often normally usually regularly occasionally rarely seldom never daily weekly


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!