Economie

Bedrijven in de Economie zijn verbonden door de Bedrijfskolom!

Nel licht in deze video alle schakels van de bedrijfskolom toe. (1ste graad)Welkom bij WeZooz Academy

Je bekijkt een gratis preview van deze lesvideo.
Meld je aan, probeer gratis om meer te zien of koop meteen toegang.

Gratis proberen Aanmelden Bekijk tarieven

Bedrijven in de Economie zijn verbonden door de Bedrijfskolom!Samenhang tussen bedrijven in de economie: de bedrijfskolom.

 

Waarover gaat deze video ivm bedrijven en de bedrijfskolom in de economie?

In deze video vertelt Nel je hoe bedrijven met elkeaar verbonden zijn door middel van de bedrijfskolom in de economie. In deze video legt Nel je aan de hand van een voorbeeld uit hoe bedrijven in de economie met elkaar verbonden zijn door middel van de bedrijfskolom

 

Hoe zitten bedrijven en de bedrijfskolom in de economie in elkaar?

Elke grondstof passeert allerlei bedrijven vooraleer het een afgewerkt product is. Deze ketting noemen we de bedrijfskolom. Deze bestaat uit 2 verschillende stromen: de goederen- of dienstenstroom en de geldstroom.

 

Voor wie is deze video over bedrijven en de bedrijfskolom in de economie bestemd? 

Deze lesvideo is bestemd voor leerlingen economie van de eerste graad in het ASO, BSO, TSO en KSO. Dit onderwerp valt onder de categorie algemene economie bij het vak economie. Nel legt je in deze video uit hoe je een bedrijfskolom kan opstellen. 

 

Over de leerkracht die je over bedrijven en de bedrijfskolom in de economie uitlegt.

Nel is een Bachelor in het boekhouden en legt je probleemloos de kneepjes van een boekhouding uit. Immer enthousiast en met de glimlach zal ze je economische wereld op zijn grondvesten doen daveren en heropbouwen! Kortweg, met al haar kennis en enthousiasme is Nel gewoonweg AWESOME! 

 

Over WeZooz Academy

WeZooz Academy is een online leerplatform met lesvideo’s, oefeningen en toetsen voor leerlingen van het secundair onderwijs. Met WeZooz Academy ben je perfect in staat om het beste uit jezelf te halen en dat op een leuke manier. LOL = Learning On-Line! Klik op gratis proberen om meer lesvideo’s te bekijken en onze oefeningen te proberen.

 

Zijn er nog video's over goederen en diensten?

Wil je meer weten over goederen en diensten bekijk dan zeker en vast ook eens deze video.


product kolom geld economie bedrijfskolom consument goederenstroom geldstroom bedrijf bedrijven schakel bedrag belastingen grondstof afgewerkt dienstenstroom


Geef je email adres in en beschrijf je probleem met deze video.
Onze medewerkers contacteren je dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!