WeZooz Academy, een onderdeel van Signpost.

WeZooz Academy bouwt al jaren zorgvuldig aan de uitbreiding van haar online platform, met 1.500 handige lesvideo’s met enthousiaste leerkrachten, 1.000den bijhorende oefeningen en heel wat handige toepassingen als gevolg. Intussen hebben we een sterke reputatie binnen het secundair onderwijs, kwalitatieve content met een fun-factor voor de leerlingen, handige tool voor leerkrachten die vernieuwend aan de slag willen. Recent werd WeZooz Academy overgenomen door Signpost, het grootste Belgische ICT-bedrijf met focus op onderwijs.   

Signpost & WeZooz voor vernieuwend, beter én toekomstgericht onderwijs.

logo signpost

Het bleek een perfecte match, aangezien voor scholen een totaalaanbod van de juiste hardware, software en digitale content van WeZooz Academy oneindig veel mogelijkheden biedt. Individuelere leertrajecten, doorgedreven differentiatie, remediëring, variatie in de didactiek, oplossingen voor afwezigheden,... De BYOD-projecten van Signpost met het softwarepakket Academic Software vormen samen met de digitale leerstof van WeZooz Academy de tools om jongeren klaar te stomen voor de toekomst. 

Academic Software

Algemeen over Signpost

De Signpost Groep (Signpost, Academic Software, Appel Invest) (www.Signpost.be) groeide in korte tijd uit tot de Belgische marktleider in ICT-oplossingen voor het onderwijs. Zo is Signpost dé referentie voor laptopprojecten in Vlaanderen en onderhoudt zo’n 20.000 laptops in het secundair én 25.000 laptops in het hoger onderwijs. Naast praktisch alle hogescholen en CVO/Syntra's mogen ze 80% van de basis-, secundaire & avondscholen tot hun klanten rekenen. Ze begeleiden, adviseren en bedienen hen van alle mogelijke soft- en hardware. Met hun service als uitgangsbord: hun experten, helpdesk & vele techniekers staan steeds ter beschikking voor professioneel advies en interventies. Door de schaalgrootte en ervaring vertrouwen (internationale) fabrikanten en leveranciers op hen om hun producten en diensten in het onderwijs uit te rollen. Daardoor zijn ze marktleider in het onderwijs voor Adobe, Microsoft, Intel, HP, Lenovo en vele andere producten/diensten. Hun webshop www.Academicshop.be is daarnaast dé nummer 1 voor technologie-aankopen voor scholen, studenten, medewerkers en leerkrachten. Hun Academic Software Platform behelst, ten slotte, een nieuwe manier van uitrollen van software in het onderwijs. Dit platform heeft momenteel meer dan 110.000 gebruikers en bevat 200-tal software-titels.

Meer informatie over Signpost.

Wil je graag meer te weten komen over WeZooz Academy?

WeZooZ Academy bevat meer dan 1.000 lesvideo's, oefeningen en toetsen voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Onze lestrajecten worden gebracht door gediplomeerde en ervaren leerkrachten.

Probeer het nu GRATIS uit door je te registreren of aan te melden.

Aanmelden

Onze gebruikers getuigen…

Dagelijks ontvangen we feedback en reacties van onze talrijke gebruikers. Misschien sta jij hier binnenkort ook tussen ;-).

 • Jullie zijn mijn redders in nood :-O! Ik snap er niets van als ik het gewoon in mijn lestraject zie staan.

  Chloé

  Student

 • WeZooz Academy is echt een goed initiatief. Onlangs toonde ik ter herhaling een lesvideo in de les. Achteraf kreeg ik van enkele enthousiaste leerlingen de reactie dat ze het direct begrepen hadden.

  Liesbet

  Leerkracht wiskunde

 • Dankzij jullie lesvideo’s was ik geslaagd voor wiskunde, en ook voor economie heb ik enorm veel aan jullie gehad. Ik vind WeZooz Academy echt een uitstekende website!

  Simon

  Student

 • Ik ben zelf Franstalig maar wou toch eens een kijkje nemen op jullie website. Ik moet zeggen dat alles zeer duidelijk uitgelegd wordt! Een pluim voor jullie!

  Pierre

  Ouder

 • Ik ben best wel trots op mijn rapport en dankzij de WeZooz Academy-filmpjes zijn mijn punten voor wiskunde schitterend! Dank u!

  Alanis

  Student

 • Voilà, een paar dagen geleden waren al die chemische reacties als Chinees voor mij, en nu is het zo klaar en duidelijk als een klontje :-).

  Ann

  Student

 • Veel beter uitgelegd dan mijn leerkracht vorig schooljaar. Toen begreep niemand er iets van. Bedankt, WeZooz Academy!

  Ine

  Student

 • Ik zit in de 3e graad en zie nu veel herhalingen van de voorbije jaren. Deze site helpt me enorm om de lessen nog eens op te frissen. Doe zo voort, WeZooz Academy!

  Aaron

  Student - 17 jaar

 • De lessen zijn kort en bondig, maar alles wordt duidelijk uitgelegd. Er wordt op een leuke manier vertrokken vanuit de leefwereld van de jongeren. Tof!

  Tinneke

  Leerkracht geschiedenis

 • Mijn allereerste fysicatest heb ik met WeZooz Academy voorbereid, en ik had meteen een 10. Daardoor had ik ook 100% voor fysica op mijn rapport, yes!

  An-Sofie

  Student - 15 jaar

 • De lesvideo’s van WeZooz Academy geven me vaak inspiratie voor een leuke inleiding van mijn eigen les!

  Evelien

  Leerkracht Wiskunde

 • Ik heb overmorgen een grote toets wiskunde en jullie lesvideo’s bekijken vind ik veel leuker dan gewoon 2 uur voor mijn boeken te zitten. Echt handig: als je iets niet begrijpt, zijn er filmpjes met uitleg + oefeningen.

  Emma

  Student

 • Het blijkt dat ik dyscalculie heb. WeZooz Academy heeft me ontzettend geholpen met het voorbereiden van mijn testen! Ik heb dan ook een uitslag 75,4% gehaald op mijn rapport! Thanks!

  Nele

  Student - 13 jaar

 • Knap uitgelegd! Mijn dochter kan deze filmpjes bekijken in aanvulling op haar lesmateriaal zodat het allemaal veel helderder wordt. Keep up the good work!

  Flore

  Ouder

 • Moesten ze het bij ons op school ook zo gedetailleerd uitleggen, zou ik ’t sneller onder de knie hebben. Goede video!

  Arne

  Student - 12 jaar

Ben je overtuigd? Probeer nu gratis