Bijles wiskunde online: leren was nog nooit zo LOL!

Krijg je spontaan het koud zweet bij het zien van al die getallen? Heb je het gevoel dat je tijdens de les de oerknal letterlijk moet ontcijferen? Trek het je niet aan, we hebben het allemaal meegemaakt. Met bijlessen wiskunde van WeZooz Academy vallen de puzzelstukjes op hun plaats! Maak kennis met LOL (Learning OnLine)

Waarom is bijles wiskunde online zo leuk?

Bijles wiskunde: online studiehulp
Begrijp ons niet verkeerd. We zijn fan van je leerkracht wiskunde! Maar als je moeilijkheden hebt met een vak, kan een nieuwe aanpak wonderen doen. Met online bijles wiskunde bijvoorbeeld!
 • Via onze korte video's goochel je zo met functies en formules
 • Met de tips & tricks van onze (extreem sympathieke!) gediplomeerde leerkrachten hang je straks elke toets ingekaderd aan de muur
 • Je volgt de lessen online en op je eigen tempo
 • Les gemist? Bekijk het gewoon opnieuw.
 • Het is nog leuk ook, want WeZooz Academy beloont je met awards en punten!


Wat leer je met de online bijles wiskunde van WeZooz Academy?

Bijles wiskunde: online studiehulp
Alles wat je op school te zien krijgt, vind je ook terug bij WeZooz Academy. Bewerkingen, factoren, machten en vierkantswortels, vergelijkingen, statistiek, stellingen, functies of integralen… We kunnen nog wel even doorgaan, maar neem van ons aan dat we alles in huis hebben om je punten voor wiskunde met bijles stevig te vermenigvuldigen!

Aan de hand van korte lesvideo's maken onze professionele leerkrachten van jou de nieuwe Einstein (of toch minstens zijn broer). Of je nu in de 1ste, 2de of 3de graad zit, je nieuwe beste vrienden Bart, Arno, Liesbeth, Sjoert, Tine, Valery en Roberta staan al te popelen om je te tonen hoe leuk wiskunde is eens je begrijpt hoe het écht in elkaar zit.


Probeer gratis de bijlessen wiskunde van WeZooz Academy

Misschien heb je graag bewijzen op tafel (heb je'm?). Probeer dan de bijlessen wiskunde gratis uit! Verken de honderden leuke lesvideo's, maak wat oefeningen en leg een toets of drie af en ontdek meteen wat je kan bereiken.

Gratis proberen

Wil je graag meer te weten komen over WeZooz Academy?

WeZooZ Academy bevat meer dan 1.000 lesvideo's, oefeningen en toetsen voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Onze lestrajecten worden gebracht door gediplomeerde en ervaren leerkrachten.

Probeer het nu GRATIS uit door je te registreren of aan te melden.

Gratis proberen Aanmelden

Onze gebruikers getuigen…

Dagelijks ontvangen we feedback en reacties van onze talrijke gebruikers. Misschien sta jij hier binnenkort ook tussen ;-).

 • Jullie zijn mijn redders in nood :-O! Ik snap er niets van als ik het gewoon in mijn lestraject zie staan.

  Chloé

  Student

 • WeZooz Academy is echt een goed initiatief. Onlangs toonde ik ter herhaling een lesvideo in de les. Achteraf kreeg ik van enkele enthousiaste leerlingen de reactie dat ze het direct begrepen hadden.

  Liesbet

  Leerkracht wiskunde

 • Dankzij jullie lesvideo’s was ik geslaagd voor wiskunde, en ook voor economie heb ik enorm veel aan jullie gehad. Ik vind WeZooz Academy echt een uitstekende website!

  Simon

  Student

 • Ik ben zelf Franstalig maar wou toch eens een kijkje nemen op jullie website. Ik moet zeggen dat alles zeer duidelijk uitgelegd wordt! Een pluim voor jullie!

  Pierre

  Ouder

 • Ik ben best wel trots op mijn rapport en dankzij de WeZooz Academy-filmpjes zijn mijn punten voor wiskunde schitterend! Dank u!

  Alanis

  Student

 • Voilà, een paar dagen geleden waren al die chemische reacties als Chinees voor mij, en nu is het zo klaar en duidelijk als een klontje :-).

  Ann

  Student

 • Veel beter uitgelegd dan mijn leerkracht vorig schooljaar. Toen begreep niemand er iets van. Bedankt, WeZooz Academy!

  Ine

  Student

 • Ik zit in de 3e graad en zie nu veel herhalingen van de voorbije jaren. Deze site helpt me enorm om de lessen nog eens op te frissen. Doe zo voort, WeZooz Academy!

  Aaron

  Student - 17 jaar

 • De lessen zijn kort en bondig, maar alles wordt duidelijk uitgelegd. Er wordt op een leuke manier vertrokken vanuit de leefwereld van de jongeren. Tof!

  Tinneke

  Leerkracht geschiedenis

 • Mijn allereerste fysicatest heb ik met WeZooz Academy voorbereid, en ik had meteen een 10. Daardoor had ik ook 100% voor fysica op mijn rapport, yes!

  An-Sofie

  Student - 15 jaar

 • De lesvideo’s van WeZooz Academy geven me vaak inspiratie voor een leuke inleiding van mijn eigen les!

  Evelien

  Leerkracht Wiskunde

 • Ik heb overmorgen een grote toets wiskunde en jullie lesvideo’s bekijken vind ik veel leuker dan gewoon 2 uur voor mijn boeken te zitten. Echt handig: als je iets niet begrijpt, zijn er filmpjes met uitleg + oefeningen.

  Emma

  Student

 • Het blijkt dat ik dyscalculie heb. WeZooz Academy heeft me ontzettend geholpen met het voorbereiden van mijn testen! Ik heb dan ook een uitslag 75,4% gehaald op mijn rapport! Thanks!

  Nele

  Student - 13 jaar

 • Knap uitgelegd! Mijn dochter kan deze filmpjes bekijken in aanvulling op haar lesmateriaal zodat het allemaal veel helderder wordt. Keep up the good work!

  Flore

  Ouder

 • Moesten ze het bij ons op school ook zo gedetailleerd uitleggen, zou ik ’t sneller onder de knie hebben. Goede video!

  Arne

  Student - 12 jaar

Ben je overtuigd? Probeer nu gratis