Klik hier voor gratis toegang dankzij Signpost, Microsoft en het Departement Onderwijs.

Veelgestelde vragen

Mocht je toch nog steeds vragen hebben en je vindt het antwoord niet terug op deze pagina mag je ons altijd contacteren via mail (info@wezoozacademy.be). Onze medewerkers helpen je graag verder!

Bij WeZooz Academy draait het allemaal om:

LOL
= Learning On-Line
= Dé nieuwe manier van leren en les volgen!

LOL op je laptop,
LOL op je pc?
LOL overal!

De website vormt enerzijds een revolutionair online leerplatform dat honderden coole lessen in videoformaat aanbiedt. Easy-to-use en fun-to-learn. In die toffe clips behandelen gediplomeerde leerkrachten hapklare brokken leerstof: "fun"-tastisch om naar te kijken en inhoudelijk correct! Ga nadien zelf aan de slag met tal van oefeningen en toetsen.

Anderzijds vormt de Academy een creatieve internetcommunity voor jongeren, die hen in staat stelt hun LOL-ervaringen met klasgenoten, vrienden en kennissen te delen.

Doen de klassieke onderwijsmethodes en saaie lessen je hersenen smelten en afsterven? - Dan zal de WeZooz Academy jouw leerervaring volledig op z'n kop zetten!

'Cause we're all about LOL!

Aha, je bent duidelijk iemand die zich niet zomaar vanalles laat wijsmaken... Goed zo!

Kiezen voor het volgen van online lessen (= Learning On-Line = LOL) en dus voor WeZooz Academy heeft twee enorme voordelen:

 1. de handige en interessante lesvideo's maken je SLIMMER, want ze zijn inhoudelijk correct en bevorderen de prestaties van je grijze hersenmassa;
 2. de toffe en coole lessen in videoformaat bezorgen je MEER VRIJE TIJD, want ze blikken lesonderwerpen in op minder dan 10 minuten.

Daarbovenop zijn ze nog eens enorm leuk om naar te kijken ook! Wie jou ooit vertelde dat internetten of video's kijken leidt tot slechtere schoolresultaten, zat er dus faliekant naast. Want met WEINIG moeite en voor NOG MINDER geld wals jij binnenkort op je dooiste gemak door je schoolloopbaan heen... en dat simpelweg door middel van een dagelijkse dosis "leren online", ofwel: LOL!

Een inschrijving op onze website is gratis, het bekijken van onze fantastische online lessen helaas niet.

'Gaan ze me nu ook al laten betalen voor online filmpjes?', horen we je luidop denken. Het antwoord is simpel: 'Spijtig genoeg wel, ja. We kunnen moeilijk anders.'

Het opnemen van de honderden lesvideo's die je op onze site terugvindt, het inschakelen van gekwalificeerde leerkrachten, het aanwerven van een professionele camera- en montageploeg, het installeren van een volledig functionele en operatieve filmstudio, etc... het kost tijd en (heel veel) geld, zeker als je het zonder subsidies of enige vorm van overheidssteun moet doen.

Vandaar dat we de Academiërs een zeer schappelijke som aanrekenen voor het bekijken van ons awesome Learning On-Line- / LOL-aanbod.

Het betalen van die spotprijs heeft wel onbetaalbare voordelen:

 • meer succes, minder stress
 • betere punten halen en sneller leren
 • vaker een uitstekend rapport aan je bezorgde ouders voorleggen
 • leren wordt leuk(er)

Bovendien... can you put a price on becoming awesome??

Om ervoor te zorgen dat jij het maximum uit je verblijf op ons leerplatform kan halen, heeft het toegewijde WeZooz Academy-team enkele voordelige formules. Op die manier bieden we elke gebruiker de mogelijkheid om te kiezen voor de formule die het best bij zijn/haar behoeften past: de ene leerling wil meer LOL (= Learning On-Line) dan de andere ;-).

Een mooi overzicht van die fameuze tariefplannen vind je hier. Het spreekt voor zich dat je het allermeeste waar voor je geld krijgt als je voor een jaarabonnement gaat. Choose wisely!

Nog een laatste tip: we zijn bij WeZooz Academy vaak veel te vrijgevig, dus wie weet lopen er op het moment dat je dit leest wel één of meerdere promoties.

Gratis

via promotiecodes die door onze partners (waaronder bv. KBC) worden uitgedeeld. Surf gewoon naar http://www.wezoozacademy.be/promotiecode en kopieer en plak de code in het daartoe bestemde vakje en vul de rest van je gegevens in. Daarna heb je de code niet meer nodig. Als je ooit al een account hebt aangemaakt om te testen, meld je je eerst aan en ga je daarna naar bovenstaande link.

BETALEND

via onze tarievenpagina kan je overgaan tot het aankopen van het pakket dat jij wenst te nemen.

De vier hoofdoorzaken voor het niet of haperend afspelen van onze toffe videolessen zijn de volgende:

 1. Je surft op het internet met een (te) trage verbinding, of bevindt je in een zone met een niet sterk genoeg draadloos signaal indien je via WiFi surft.

  Voor een optimale videoles-ervaring heb je voldoende internetverbinding nodig, zodat de filmpjes vlot genoeg kunnen laden en bijgevolg afspelen.

  Wij raden volgende minimale vereisten aan wat betreft internetverbinding: een ADSL of kabel-verbinding van minimaal 30 Mbps.

 2. Op het moment dat je een lesvideo wil bekijken op je computer of laptop zijn er te veel programma's actief.

  Naarmate je meer programma's gelijktijdig laat lopen of open hebt staan, verliest je computer of laptop aan snelheid. Indien de lesvideo's dus haperend of niet afspelen, controleer dan zeker even of er tezelfdertijd geen te groot aantal andere programma's actief is op je systeem.

  Hetzelfde geldt trouwens voor een systeem dat bijvoorbeeld al twee dagen onafgebroken staat te draaien. In dat geval herstart je best even ;-).

 3. Een derde mogelijkheid in deze categorie, is het ontbreken van de juiste software.

  Het belangrijkste programmaatje dat je nodig hebt om met WeZooz Academy slimmer te worden, heet Adobe Flash Player. Het is gratis te downloaden en heel gemakkelijk te installeren via deze link: http://get.adobe.com/nl/flashplayer

  Voor degenen die al kriebels krijgen bij het horen van het woordje "installeren", geen paniek! Adobe Flash Player is een van de meest gebruikte programma's, is absoluut niet enorm groot of zwaar om te installeren, en heb je trouwens ook nodig voor bijvoorbeeld clips op YouTube te bekijken.

 4. Tenslotte zou het ook (in het slechtste geval) kunnen dat uw computer of laptop gewoon té oud is... Ja, dat kan! Pas op, dit zal slechts in uitzonderlijke gevallen zo zijn, hoor. Vandaar dat we hieronder toch ook nog even de minimale soft- en hardware-vereisten hebben opgelijst:

  Windows XP SP2 of Mac OS X 10.4 met 512MB RAM Internet Explorer 8, Firefox 5 of Google Chrome 13

WeZooz Academy is een website die van "gewone" leerlingen echte studeerkampioenen maakt. We doen dat door onze gebruikers uit te dagen en te motiveren om hun grenzen te verleggen en zodoende hun kennis te vergroten. Hoe meer je WeZooz Academy namelijk gebruikt, hoe meer awards en punten er te verdienen zijn.

En je hoeft er helemaal niets speciaals voor te doen… Vrijgevig als we zijn, belonen we jou voor alles wat je doet op de site:

 • lesvideo’s bekijken
 • oefeningen maken
 • liken & sharen op sociale media
 • andere gebruikers volgen
 • (en nog veel meer)

Bekijk op deze pagina wat er allemaal van lekkers te verdienen valt. Wie weet, met een beetje geluk en heel veel LOL, kom jij binnenkort bovenaan de WeZooz Academy Leaderboard te staan.

Succes ;-)!

Wil je graag je abonnement stopzetten, ga dan in de menubalk naar “mijn academy” en kies “abonnement stopzetten” of klik op deze link en dan kom je op de pagina terecht waar je een handig overzicht krijgt over je abonnement en waar je het eventueel kan stopzetten als je dat wenst. Dit is uitsluitend van toepassing op automatisch herhalende abonnementen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen nood! Klik hier en we sturen het onmiddellijk naar je mailadres.

Ben je leerkracht, geniet dan van een voordeel van maar liefst 75% op een jaarabonnement. Klik hier, volg de gevraagde stappen en je krijgt je korting in een mum van tijd.

Wil je meer weten over hoe je een lesvideo kan zoeken of bekijken, hoe je oefeningen oplost, hoe je de inhoudstafel gebruikt of hoe je je profiel bewerkt? Bekijk dan zeker en vast deze handige “how to video’s”.